Heat

Ojoj, vad beställde jag hem nu?!
Jag tänkte ge den ett försök, det kan ju inte skada mer än min plånbok?! ;)

Jag tror inte riktigt på fettförbränningsdelen, jag vill ha nåt som är prestaionshöjande etc.

http://fitnessguru.se/shop/heat-02

Den perfekta fettförbrännaren.


Vi fick många förfrågningar om hur man på effektivaste möjliga sätt går ner i vikt och vårt svar var alltid detsamma, “med bra kost, rätt träning och en bra fettförbrännare.” Problemet vi ställdes inför var dock att ingen produkt på marknaden riktigt passade in på det vi visste var en perfekt fettförbrännare.


Så vi utvecklade en egen.


Heat är effektiv då den ökar fettförbränningen och minskar fettinlagring samt kraftigt reducerar hunger. Heat verkar även uppiggande så att du orkar med din träning, kardio och alla dina dagliga åtaganden som annars kan bli lidande på grund av energibrist.


Med vår unika formula bestående av flera verksamma och patenterade substanser har vi utvecklat vad vi anser vara den perfekta fettförbrännaren. Utan mellanhänder kan vi dessutom presentera den till ett pris som gör att alla har råd att unna sig det bästa.


Vi är idag ensamma på marknaden med att erbjuda GarCitrin® i vår fettförbrännare. GarCitrin® är en naturlig och patenterad substans som i studier visat sig vara ett otroligt kraftfullt verktyg för de som vill gå ner i vikt och reducera sin hunger under diet.


HEAT Produktegenskaper

+ Fettförbrännande
+ Hungersdämpande
+ Prestationshöjande
+ Motverkar trötthet
+
 Naturligt vätskedrivande
+ Skyddar mot fria radikaler
+
 Förhindrar muskelnedbrytning
+
 Ökar syreupptagningsförmågan
Innehåller äkta GarCitrin® & Bioperine®


Oavsett vad dina mål är kan Heat hjälpa dig med din viktnedgång. Genom sin milt och naturligt vätskedrivande effekt kan du snabbt och effektivt få en mer tilltalande fysik inför solsemester, modellfotografering eller tävling. Heat motverkar även muskelnedbrytning under diet och är prestationsökande vid träning.


Doseringsanvisning:
 Två portioner (2 kapslar) dagligen. På träningsfria dagar, en morgon och en tidig eftermiddag. På träningsdagar tag en av dina portioner 30 minuter innan träning.

(Heat innehåller 145 mg koffein per kapsel vilket ungefär motsvarar en stor kopp starkt kaffe och skall därför ej intas på kvällen. Påbörja alltid dosering enligt lägsta rekommenderade dos för att sedan trappa upp till din personliga toleransnivå).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0