Dork


Lugn mysdag med Sessan

Jag planerade att gå och gymma idag, lämna min vackra dotter på barnpassningen och köra ett 45min axel och ryggpass.. Men det plingade på dörren och hon ville ut o leka. Jaha, sucka jag, och ställde mig och fixa tvätten istället...

Men sen kom hon inrusandes och sa att vi skulle göra våra utmaningar som jag har skrivit här nedan men det var ändå försent för styrkepasset, med tanke på barnpassning och när jag skulle hämta sonen.. Och sen bröllopstårta som måste göras till helgen.
Men vi tog en promenad ner till byn, åt lite lunch - kycklingsallad till mig och pannkakor till tösen. Sen handla vi present till hennes lillasyster som kom till världen igår (ja, hon har en annan pappa).

Det jag vill komma till är väl att dagen blev rätt bra ändå, lugn och härlig och bra i matväg. Jag har bestämt att öka mitt matintag från 1175kcal till 1375kcal, ca. Fick i mig:

Fett: 55g
Protein: 130g
Kolh: 74g

1374kcal

Jag är nöjd med mitt matintag och önskar att det aöötid kunde vara så snyggt. Men jag måste erkänna, jag var millimeter från tungan att slicka skålen när jag gjorde tårtbotten.. SATAN vad svårt det var att hålla mig borta men jag gjorde det och tog mig en skål kesella och hallon istället. :))

Stolt och nöjd!
Imorn blir det träning. :D


Mor & Dotter träning dag 2

Dottern påminde mig om att vi skulle stå på händer, planka och jägarvila. Kan äl inte säga att jag glömt men kanske ville förneka det vi sa igår om att köra varje dag, tur att jag har min dotter. ;)

Plankan
Dotter: 1,30
Mamma: 2,20



Gick inte lika bra som igår, men så blir det ibland!

Jägarvila
Dotter: 3,01
Mamma: 4,33

 

Händerstående
Dotter: 1,06
Mamma: 25sek

 

Det tar sig... ;)

Trötta små!
  


SvullarVecka &ComeBack

Ok, kanske inte hela veckan men tor+fre+lör+sön!
Ojoj.. Jäklar var jag ha svullat och jäklar vad jag har haft noll kontroll.. Kanske inte noll, men väldigt nära!!

Skolavslutning i torsdags, dagisavslutning i fredags, sen bjöd vi hem min bror o tjej på middag. Hemmagjorda hamburgare (mums), lite cider, nån öl och lite ostbågar.

Lördag
var vi på 40årsfest, bjöds på goda pajer, massa öl o lite vin. Sen ska vi inte ens prata om den underbara tårtan hon gjorde, chokladtårta... Mmmmm....
Tog 3 bitar. Japp, jag kan äta jag! Haha.. Men jag blev så mätt att mitt skärp inte gick att stänga efter det.. HAhahaha. Herregud.

Söndag åt jag en massa chokladrutor.....................Sen åkte vi och åt pizza, tog en barnpizza men det är egentligen mest psykiskt att den är mindre. ;)

Ja, jag orkar inte ens lägga in denna långhelg i matdagboken, vi kan nog räkna på hur det gick med vikten och hur mkt kcal detta är.

Men vet ni vad!

Det gör mig inget. Det som egentligen gör mig nåt är att jag åt för att jag egentligen mådde dåligt, jag tog tröst i maten, men samtidigt gör inte det heller nåt eftersom jag nu har tagit kontroll över det igen och är på samma bana som jag var innan min svullarhelg och jag mår bättre. :)

Ibland får man släppa på all kontroll.
JAG får släppa på kontrollen!

Träningen igår gick sjukt bra, kan vara all extra energi jag har lassat i mig ;)

55min backintervaller på 7+8+9% lutning 8,5+10,5km/h
3min jogg / 2min gång
Sista 1 km sprang jag på 3,5% i 10,5+11km/h

Avlutades med frossa och rodd...

Rodd 8 min 1659m

Idag ska jag ner o lämna dottern på barnpassningen och köra lite styrketräning för axlar och rygg. :)

Puss på er!

Och kom ihåg:
Hur lång tid tar det att äta sig rund och go? Gjorde ni det på 1vecka, 2, 3? Eller kanske 1månad eller 2? Nej, och då tar det inte 1 vecka eller 1 månad innan du kan se resultaten du vill ha, varken i motion, viktnedgång eller klädstorlek och styrka. Det tar tid, det SKA ta tid och vi ska lyssna till våra kroppar o sinnen.
Detta är ett livslångt beslut för vårt bästa, för att vi bryr oss om vår hälsa och vill ha ett långt och friskt liv - sen att vi kommer bli riktigt snygga är en bonus! ;)

Pepp raringar, ni är grymma som kämpar!


Mor & Dotter sommarlovstränar

Min dotter har nu sommarlov och min träning på dagarna funkar inte så bra, jag vet inte om man får ta med barn till gymmet, ska ringa och höra med dem först. Men vi körde på lite hemma, och hon fick vara med, jag har en stark dotter kan jag lova och hon sätter upp mål!

Vi satte på timern på mobilen och först sa hon när hon stod i planka att hon skulle klara 1minut men när 1 minut hade gått sa hon flämtandes, "2 minuter, jag SKA klara 2 minuter!"
Och hon stod i planka i 2,05min! Första gången får jag tillägga! :)

Mamma klarade idag av 3,09min. Att klara 5minuter till 30juni är inte så nära, har varit lat på att träna plankan, kommer alltid på att göra det när ja har mördat mina armar eller axlar, och då går det inte så bra. ;)


Dotter: 2,05
Mamma: 3,09


 

Sen ställde vi oss i jägarvila, ännu en liten utmaning jag har till mig själv att föbättra. Här gjorde hon likadant, 1minut skulle hon klara men jag pusha henne till 2min och när de gått föll hon ihop, jag sa "kom igen, upp igen, lite till kan du!" Och upp for hon och stod i 30sekunder till!

Dotter: 2,30min
Mamma: 3,10min

Kan ju säga att hon slog mig här också!

 

Sen utmana hon mig att stå på händer.. Nåt jag gjort 1gång under detta halvår och innan dess har jag inte gjort det sen jag var kanske 15år. (Är 28 idag, snart)
Jag kom ju upp.. men tiden behöver vi inte tala om, men imorn blir det att försöka stå så länge jag kan, nu var det mest läskigt och att komma över det... Haha. ;)



Kan ju säga att hon slog mig här också, hon stod i 1,30min och mamma.. kanske 15sek. ;)


En helt vanlig dag, nästan

Såå trött, fick ca 4tim sömn inatt, inte bra men det var värt det. Stod och gjorde tårtor mitt in i natta och sen städa jag köket också, värt det alla gånger att vakna upp till ett rent kök istället för mindre bombnedslag!!!

Men jag är trött nu, men kaffe på det så går det nog att ordna så denna mamma vaknar också.

Så nu har jag fotat tårtor, ska dricka kaffe och vakna lite. Sen blir det städa, fixa iväg tårtorna, handla, baka och fixa picknick till sonens avslutning idag. Sen ska jag också handla igen för att min bror o tjej kommer på middag.


Det är mkt att stå i dessa dagar, igår var det dotterns skolavslutning, i höst börjar hon tvåan. Minns när jag själv stod där, eller var en va de där niorna.. Nu är jag en av de gamla, en av föräldrarna, vad åren går Fort!
Grät nästan... Inte för åren utan för att jag kan inte vara mer stolt över min fantastiska dotter!


Och ja, det var picknick igår också, hon beställde chokladmuffins, sonen har beställt chokladbollar. Och inte har jag hunnit träna sen i tisdags, och ja jag har fikat och kommer att fika idag igen. Sen imorn är det 40års partaj, ojoj!


Sneak peak på en av tårtorna, annars kommer de upp på denna sida senare under dagen:
https://www.facebook.com/MyFairyCake

Ha en underbar dag i solen!

Sneak peak* - Bild 1


5km

...Promenad.
Känner att mina ben är trötta efter igår och idag. Men jag vill mer, mer och mer!
Det är en känsla man ska hålla stenhårt tag om för inte ofta är det jag har den och den brukar inte stanna länge, just den där "cravings-känslan" efter att få träna, jogga, springa, svettas och ta i som en jävel!

Men i styrketräningen är det inte så.
Jag tappa intresset helt plötsligt. Känner att det inte händer nåt och att mina leder bara går sönder, att jag inte blir starkare. "Då ska man fortsätta, annars blir det inte bättre!"
Jaja, eller.. Så gör man som jag gör och tar en PAUS och gör det jag är mest av allt sugen på så träning blir förbannat jävla roligt igen istället!!!

Jag tappade löpningen förut för att jag har varit sjuk så jäkla mkt och så fort jag sprang blev jag sjuk igen. Så jag våga inte och satsa på styrka och har hållt mig frisk. Nu är suget tillbaka, och det är så jäkla härligt (om magen kunde lugna ner sig några hekton).

Imorn har jag inte tid att träna men jag har klämt in lite backlöpning igen MEN först baka och apotek! ;)

Dagens summarum:

50min backintervaller
8min rodd, 1500m
45min promenad, 5km


Tuesday

Oh yes, its tuesday! Its MY day! Nej inte riktigt.. Haha.

Idag, imorgon, på torsdag och på fredag har jag inte tid att träna.
Idag var jag ner på gymmet och körde backintervaller i 50min trots att jag egentligen inte har tid. Jag körde även 1500m rodd, bara för att.

Jag hade jävligt.....Jag FICK jävligt ont i magen när jag sprang så det blev mer lutning och mer gående. Illamående. Frätande känsla. Uppstötningar. Svag.

Jag måste ta mig an till apoteket och köpa magmedicin, det hindrar mig i min träning!!!
Ajja bajja... Riktigt otrevligt dock!

50min backintervaller, gå/jogg - 5% + 7% + 8% + 10%
7,5min Rodd, 1500meter

Nu har jag bakat kladdkakemuffins på barnens beställning till på torsdag och fredag då de har avslutning. Och sen står sockerkaksbotten i ugnen, jag tror jag lyckades riktigt BRA med smeten denna gång (fixar ihop en själv). :D

NomNomNOm!

FrossarHelg

Som heter duga!
Så gick det med dieten.. 4dgr klara jag av den. HAH!

Men jag älskar mat. :>

I helgen har jag frossat, som jag lova mig själv att jag skulle få göra. Men nu är det också så att det är hårdträning som gäller efter det, inte som straff utan mer som att ta till vara på frossningen, kolhydraterna och all den energin jag fick. ;)

Igår, måndag, satsa jag på kondition och det blev:

45min backintervaller - jogg/gång
32min crosstrainer
10min rodd

Allt som allt ca 900kcal. NÄSTAN att jag träna bort pizzan iaf, om vi nu ska se det så. ;)

Jag ville ha 1000kcal men jag dog och orkade inte mer (visar iaf att jag träna på ordentligt)!
Och igår var vi på studentskiva så det blev smörgåstårta och sen lite sommartårta till efterrätt. Mums!


 


SöndagsPromenad

Med min kära Bowee. 
7-8km blev det allt som allt i skog och mark, han har en enorm energi min hund och jag ÄLSKAR det. Vi springer och leker, joggar, jagar varann, leker kurragömma (sista bilden kommer han i full rulle och har hittat mig). 

Jag älskar mitt sällskap <3 

 


Fredagsträning

Jag är som vanligt dåligt på att uppdatera min blogg när det är så mkt annat som måste göras, men livet i första hand bloggen i...femte? ;)

Först gick vi en promenad i det vackra vädret på ca 6km för att sen avsluta med styrketräning. Anna hängde vid maskinerna och jag vid frivikterna, men hon var med en stund där iaf. ;)
Tjejer har nåt emot frivikter, men det hade jag också i början - lite läskigt med alla grabbar där nere - men å andra sidan så är det inte det, längre. För mig.

  

Träffa på lilla vackra i skogen också!


Anna tog kort på mig under uppvärmningen, så här har vi lite flugvikter :P
Haha..






Träning med Anna

Har varit dålig på att uppdatera bloggen i veckan, men lite har det blivit iaf. Allt har gått bra, anser jag själv men idag fick jag ta till frukosten för att få igång magen igen. Och det är det värt, tusen gånger om. Orka gå svullen...

Idag ska jag träna med Anna, vi ska promenera i rask takt (säger inte PW för det är det inte, vi kommer inte gå sådär lustigt, rätt ska vara rätt;)), för att sen svänga in på gymmet och kötta lite ben och rygg! :D
Gud vad roligt det kommer bli med sällskap!!

Bilder kommer vi ta, så vi kommer säkert vara de där konstiga som fotar på gymmet. ;)
Anser jag iaf.. Haha.

Pepp gånger tusen, nu köööööör vi!

Igår blev det tricep och bicep, måste få till snygga armar, just nu är de rätt fjuttiga! :P


In the gym

40min styrketräning - bicep och tricep
20min mage - Olika vinklar och varianter

Känns BRA!
Mår mkt BÄTTRE!

ÄLSKAR träning och att den får mig att må bra igen!



ILCD dag 4

ILCD går bra. Igår när alla åt ananaspaj med grädde och drack rosé satt jag med min proteinshake och var mäkta stolt över mig själv! <3


Imorse kände jag mig smal och fin, fit for fight för att köra ett grymt pass på gymmet men sen dog jag..


Jag vet att jag har blivit mindre, måtten säger det och kläderna säger det. Men bilderna säger det inte, före o efter, och det suger. Jag vet att jag inte ska haka upp mig på det men nu drog det ner mig ordentligt.. :(


Och jag tycker jag ser smalare ut på bild än vad jag egentligen gör, hoppas verkligen inte att min syn på mig själv börjar bli förvrängd. Det händer ju saker hela tiden, men det är väl mänskligt, att aldrig vara nöjd?


Mina armar börjar försvinna.. Men det vill jag inte, jag vill ha bort MAGEN och fina handtagen.


Jaja, skam den som ger sig.. Upp på hästen igen och iväg till gymmet!
Känns som att jag vill gråta en skvätt...

 

 



<3


6års dagen

Ja, detta var ca 6år sen.. Nykära och lulliga <3



Älskar dig!


ILCD - Dag 2

Kände för att ge upp imorse.
Men det ska jag inte göra. Andra dagen in.. Haha, vekling :D Men så är det när man älskar mat och att tugga saker. :P

Nu äter jag ju middag, dock en väldigt liten sådan, samma som med lunch.
Lunchen består av 2ägg och 3 äggvitor, men idag tog jag lite färska jordgubbar istället för äggvitorna. :) (Vet inte om det räknas som ILCD för vissa men för mig gör det de;))

Middag blir det som bjuds men mindre än en barnportion nästan. Jag måste verkligen planera mina dagar nu, men det är bara 5dgr kvar efter denna!! ;)

På måndag ska jag fira, min vän ska baka sina underbart goda vaniljbullar och jag ska äta EN och sen kanske jag bjuder henne på middag ute, får se.
Detta är inte så svårt samtidigt som det är svårt, men det är mitt fel eftersom jag plågar mig själv medvetet. När man inte får äta.. You know the drill! ;)

Kom över en bild på mig själv igår och jag höll på att sätta proteinshaken i halsen!!!
Vi var på en fest Januari 2011 och jag minns den så väl och jag minns hur smal jag kände mig då (hade tvingat på mig en korsett, det var ett visst tema på festen) men nu, när jag tittar på bilden.. Herregud. Och det är inte ens mitt största, hösten innan var jag ännu större (dock inga bilder på det).

Jag chockas verkligen av hur långt jag lät det gå, det är ovanligt när det gäller mig men jag var/är väl för trygg i mitt giftermål?! ;)


För övrigt har jag och min make varit tillsammans i 6år idag! <3

 

Dagen i bilder

KompisMys


Passivitetsträning


Vackert


Som vanligt, 3 nya blåmärken efter crossfit-passet!
På båda axlarna och knät

 



Hitta soppor, lunch!



Puss på er, nu snart ska jag springa lite!


Crossfit & Axel/ryggskada?

Älskar crossfit.
Egentligen borde jag vara galen som säger så, men så är det. Man kan ta ut sig till max, blir peppad till att göra det och man gör det!! Satan vilken bra känsla. Men, när man tar ut sig så det blir skador... Är det inte lika bra.

Det small till i axel/rygg parti, så nu har jag ont så det strålar ut i tricep, armbåge och ner i lillfinger. Jävla skit. Jag hatar min kropp. Utför man en övning och klarar den styrkemässigt, borde man inte klara den då? UTAN att muskeln grinar och ger upp? Blir så trött på mig själv och min kropp.. Hur finner man den där fina linjen och inte gå över den?

Kan nåt hjälpa mig och mina muskler/leder så de inte går sönder för minsta lilla?
Vad gör jag fel?
Tar jag i o klarar det, tycker att det är lagom tungt ska jag väl klara det?

Åååååh... Förbannad!

Iaf...  Dagens Crossfit-pass:

21+15+9+3 +uppvärmning
Front squats
Pull ups
Burpees
Situps

Halva igenom gick bra, sen small axeln.. Ryggen.. Och det blev lång vila emellan men jag tog mig igenom det.

Hm.. Börja ana en bicep eller bara bra ljus? ;)) Mina armar har blivit smalare, det vet jag... Förr, oavsett ljussättning, så såg jag inte linjer.. :)

  



ILCD - Insane Low Calorie Diet

En vecka! Inte mer!
Typ rensa kroppen på alla gifter och skit, massa vatten, kosttillskott osv. Leva på en 700kcal om dagen, jag har dock lagt ribban på 786kcal om dagen.

Herregud.
Får se om jag klarar det, det är ju nästan hälften av det jag äter nu och jag tycker att det är lite. Haha. Men det är ett test, nu ska jag klara det. Rensa kroppen på skit! ;)

Har vägt mig och tagit mått innan, även bilder. Får se om det sker något!
Jag är ju van vid fasta, så det borde inte vara alltför svårt? ...Dock ska vi bort på onsdag, jag får ta med mig nån shake eller nåt, hm..

Idag har jag också en tårta att göra till imorn, en Jack Daniels flaska!
Sätän! ;)

Idag ska jag äntligen få träna igen: CROSSFIT :D

Trötta morgonbilder som sonen tog:

 

 

 

 


Helgen i bilder

Eftersom jag är så dålig på att blogga på helgerna så får det bli en samling bilder :)

Fredag; jag och sonen var i Täby och lulla runt, mest lek o fika, handla presenter.  Hade lite fest och sonen fick BK, mamma var utsvulten efter 17tim fasta men vänta tålmodigt på sin sallad. ;)



Supergod kyckling/ceaser julius sallad!


Kvällsmål, maken tog en flottig pan pizza och jag en god hemmagjord sallad. Mums!
(Lite sugen var jag på hans pizza men inte så fasligt;)) Åt en 40g chipspåse, fick tom in den i mitt dagliga intag på1300kcal :D




Lördag: Kalas från 11.00 till 16.00
Inga bilder på maten, men det blev en kycklingmacka till lunch och sen sallad och revbensspjäll till middag (sjukt mkt onödiga kcal i revbensspjäll, men gott!) men på kvällsmyset!

 

Söndag: Städa hela dagen och rensa en massa skit. Usch.. Men behövligt och sååå trevligt nu i efterhand. :) Vi fira att vi varit tillsammans i 6år (5juni) med sonen genom att unna oss fika (har inte fikat på...evigheter) men åkta på nån form av matförgiftning av bullen (?) efter det och det blev ingen middag.



Kallt var det... 3Juni. Mina fina!


Oj Oj!

Nåt jag inte trodde skulle hända har hänt, jag vet inte varför men jag trodde bara inte att min kropp var kapabel till det.. Haha, varför skulle inte min kropp kunna om andras kan eller är kapabla till det, kanske ni undrar?
Ja för att jag tror att jag är så stor hela tiden, jag kan inte fatta att jag är mindre o att jag kan bli mindre.

Jag får fortfarande chockar när jag ska shoppa kläder, SÅ små!?


Och idag prova jag ett linne, jätte fint som jag hade precis i starten av min resa och den satt TAJT och nu sitter den löst och ledigt, är snyggare nu faktiskt. :)


Till saken, jag mätte mig imorse, bara för skojs skull faktiskt och för att jag kände mig större än vanligt, har gjort hela veckan. Det visa sig att jag var mindre :D Lustigt det där.


70cm i midja!
Hur är det möjligt? Jag trodde inte det var möjligt!
Nu ska jag se 6an också! :D Kan du ge dig på!


Det har dock inte bivit mkt mer träning än lördags, måndags och tisdags...det är trist men i onsdags var det mkt tårtjobb, hann inte ens gå på hundkursen :(
Torsdag möten och sen sluta sonen dagis 12.00, makens kväll att träna, idag var sonen ledig så vi har varit i täby och fikat, mamma fick sallad och sonen BK o chokladboll. Fest för hnm :)


Skulle kunna träna ikväll? Nej, jag avstår, fredagar är heliga :)
Imorn är det kalas hela dagen...... Jaaaa ni kanske hänger med, fullt upp helt enkelt men jag försöker ha full koll på maten istället :)


Måndag blire crossfit (om jag lyckas sno åt mig en plats)!


Pepp!


RSS 2.0