Triathlon - Resultat!

Ja, typ triathlon.

Jag hade planerat in träning men den blev inte som tänkt. Först kom jag dit för sent, sen fick jag lov att hejja på min syster som jag träffa på gymmet (otrevlig får jag inte vara och jag ville hälsa;)). Sen bar det ner till friviktsdelen där den var KNÖKFULLT med människor.
Suck...

Fick nästan vänta på att få plats och när det väl fanns någerlunda med plats så var det bara 30min kvar på träningen innan spinningpasset. Jag kunde inte komma åt de saker jag behövde så övningarna blev inte som jag ville, men jag träna iaf, dock fel. Bröst och triceps blev det (tejpade handleden, funka jätte bra:)) i 30min.

Hoppapå spinningpasset som tänkt och där gick det skit bra. Försökte hålla bra tempo hela tiden, runt 80 nonstop, även i vila. Det gick, vilken jäkla energi jag hade ikväll! Jag klådde alla mina rekord och hornen växte nog nån cm extra. ;)

Sket i stretchingen och sprang uppför trapporna för att landa i jogg på löpbandet med 2% lutning. Det börja bra, fortfarande enorm energi trots 45min intensiv spinning. Jag blev förvånad själv!
Men sen kom smällen - HÅLL - och inte vilken håll som helst utan nån djävulsk håll som fick mig att bände mig på mitten. Kanske 5ggr kom det och jag fick trycka på paus och vila ut det... Jäklarns vad sur jag blev, försökte verkligen kuta så långt jag kunde med mitt håll men det gick inte tillslut.

Mot slutet hade jag småhåll hela tiden men det gick an. Avsluta med 2min spurt 11km/h + 13km/h, 1minut vardera. Jag sprang i snitt ca 8,7km/h.

Så resultatet:

30min Styrketräning - bröst+triceps
45min Spinning
36min Löpning

2tim och 11min
.

Sen såklart ca 20min stretch.
Rätt död efter.. Jag är inte nöjd men jag är ändå nöjd.

Efter-tränings-mål:
Kesella, blåbär, funlight, tranbär, russin, qiunoa puffar, veteflingor och psylliumfrö
. Det är ju min nya musli mix. ;)

Totalt:
Fett: 12g Protein: 14g Kolhydrater: 9g
217kcal

Totalt för dagen:
Fett: 62g Protein: 98g kolhydrater: 53g
1212kcal

Träning: ca -1092kcal



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0